SZINKRON FÉNY-FÜRDŐ KEZELÉS

Évszázadok óta ismert és alkalmazott a Holt-tenger klímájának kedvező hatása különböző bőrbetegségek kezelésében. A gyógyulásban a napfény és a különleges ásványi anyag összetételű nagy sótartalmú víz egymás hatását erősítik.

Leggyakoribb alkalmazási területe a psoriasis vulgaris, atopiás ekcéma, vitiligo melyek bőrtünetei az esetek túlnyomó többségében napfényre, vagy mesterséges UV fényre jól reagálnak.

Ezt az összhatást teszi elérhetővé mindeki számára azáltal, hogy mesterséges úton, a Holt-tengerihez hasonló körülményeket teremt.

A számítógépes vezérlésű berendezés Holt-tengeri sós vízben való fürdés közben speciális UV-B 311 szűk spektrumú lámpával hozza létre a természetes napsugárzás gyógyításban hasznos komponensét.

 
A fürdést anatómiailag formatervezett, különösen kényelmes kád teszi kellemessé. Mindez a betegek otthonához közel, járóbeteg ellátás keretei között úgy, hogy a napi megszokott tevékenységüket, munkavégzésüket nem akadályozza. Nincs szükség távoli gyógykezelésre, keresetkieséssel nem jár, és lehetőség van az OEP által finanszírozott kezelések felvételére.

Kényelmes jobb életmínőséget biztosít.

     


 
Az Európa szerte több száz helyen, Magyarországon már 17 éve alkalmazott módszer számos előnnyel bír.

Az eddigi kezelésekkel szemben a betegek mentesülnek a sokféle káros mellékhatást kiváltó és igen költséges helyi kenőcsös, vagy súlyosabb esetekben a szájon át szedett gyógyszeres terápia és az ezzel járó kórházi kezelés alól.
Hangsúlyozandó azonban, hogy a betegség továbbra sem gyógyítható véglegesen, de a SZINKRON FÉNYFÜRDŐ KEZELÉS-sel elért tünetmentesség biztosított.

Pikkelysömörön kívül a berendezés előnyös hatása még számos bőrbetegség kezelésében kihasználható, leginkább atopiás ekcémánál és vitiligonál.
     


 
Amennyiben az eljárással kapcsolatban kérdése lenne, vagy szeretné a kúrát elkezdeni, kérjük, bizalommal forduljon hozzánk, ahol egy ingyenes szakorvosi vizsgálatra előjegyezzük.

A vizsgálat után, amennyiben a bőrgyógyász szakorvos javasolja, elkezdheti az OEP által finanszírozott 25 kezelésből álló kúrát.

A kúra folyamatos szakorvosi kontroll mellett zajlik.

TOVÁBBI KEZELÉSEINK
  1. PUVA kezelés: tenyéri - talpi kezelés
  2. UV fésű kezelés: hajas fejbőrre

BŐRGYÓGYÁSZATI CENTRUMOK

MEDIC GROUP NONPROFIT KFT. BŐRGYÓGYÁSZATI RENDELŐK

H-1117 Budapest, Nádorliget utca 8/b
fszt.1.

Telefon: (+36-30) 277-9277
H-7624 Pécs, Őz utca 6.

Telefon: (+36-72) 504-093

H-9024 Győr,
Horváth Árpád u.3.

Telefon: (+36-96) 247-525

H-9700 Szombathely, Dolgozók útja 1.

Telefon: (+36-30) 1921-192

OLIVIA MED BŐRGYÓGYÁSZAT
H-4032 Debrecen, Lehel u. 22
(5-6. rendelők)

Telefon: (+36-30) 6360-792

H-3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11
(Kórház járóbeteg rendelő)

Telefon: (+36-30)3601-224